Er du strømbevisst?

Strømprisene i Norge er rekordhøye og veldig mange av oss kommer til å få skyhøye regninger.

Før betalte jeg bare det som sto på fakturaen og tenkte at jeg ikke hadde noe annet valg. Så begynte jeg å sette meg skikkelig inn i det; hva betyr det som står på fakturaen? Når de ringer fra strømselskapet og gir meg et «godt tilbud» er det egentlig et godt tilbud? To av de største selskapene reklamerer for prismatch, men vet du hva det er og at det er du selv som må gjøre jobben hver måned for å benytte deg av det? Sitter du på en strømavtale du har hatt i mange år som kanskje er på tide å byttes ut med noe billigere? Jeg kan gi deg strømrådgivning, ordne bedre avtaler for deg og hjelpe deg hver måned med å spare penger. Ta kontakt hvis du vil vite mer.

Pris rådgivning 299,-

Prismatchavtale tilsendt en gang i måneden 149,-

Her er hva tidligere kunder sier:

"Setter stor pris på hjelpen med strømmen! Du er utrolig flink! Finner frem prismatch avtaler jeg kan bruke. Gir meg gode råd og tips til hva jeg bør gjøre med strømavtaler. Og hvordan spare!
SÅ KAN TRYGT ANBEFALE STINE! "   - Ingunn H Svendsen, desember 2021

" Stine på kontoret kan! "  - Kristin Karlstad, desember 2021

"Jeg har et hus på drøyt 400kvm, en gammel skole. Stine hjalp meg med å ordne en ny avtale i midten av november. Hun forklarte, og tegnet nytt abonnement for meg, med fastpris i 12mnd, 1000kr i bruddgebyr. Nå har jeg fastpris på 79,90øre + nettleie. Ta kontakt med Stine på kontoret og få gode råd og god hjelp for en sum du fort har tjent inn." - Torgeir Flydal, desember 2021